درباره ما

اولویت ما رضایت مشتریان ماست!

گروه رومانو با تکیه بر تجربیات کاری در ایتالیا ، مبتکر سبک نوینی در تهیه مواد اولیه و آماده سازی آن در ایران می باشد. انواع پیتزاها، پاستا و استیک از مواد اولیه و مرینت و ادویه های مختلف که همگی از کشور ایتالیا تهیه شده و بقیه مواد اولیه از مرغوب ترین اجناس موجود در ایران و کردستان بصورت روزانه و تازه تهیه میشود. خمیر ما بر اساس سنت پیتزاهای ایتالیایی در فرمولی کاملا انحصاری آماده میشود و از نکات منحصر به فرد آن که از کالباس و سوسیس استفاده نمی شود میتوان به هضم راحت و عدم احساس سنگینی اشاره کرد. زمان پخت پیتزاهای ایتالیایی داخل فر حدودا 2 الی 3 دقیقه بوده و استفاده ازتنور هیزمی سنگی سنتی ایتالیایی و تلفیق تکنولوژی روز با آن کیفیت پخت پیتزاهارا به مطلوب ترین حالت ممکن می رساند. این تنور از معتبرترین برندهای ایتالیا و جهان می باشد که دمای پخت آن در پاره ای از مواقع به 400 درجه سانتیگراد نیز میرسد. پیتزاهای ما در دو سبک ایتالیایی با خمیر نازک در قطر 33 سانتی متر و امریکایی خمیر ضخیم داخل قالب 23 سانتی متر تهیه میشود. لطفا" پیتزاهای ما را بدون سس کچاپ میل کنید زیرا از لطافت و خاص بودن مزه ی مواد و سس گوجه فرنگی تازه کم میکند.

 

 رستوران رومانو